Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα κατά της παράνομης οπλοχρησίας από εκδήλωση στον Σκινέ

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της παράνομης οπλοχρησίας πρόκειται να στείλουν αυτοδιοικητικοί από όλη την Κρήτη που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο δημοτικό σκοπευτήριο στον Σκινέ του Δήμου Πλατανιά. Παράλληλα, αστυνομικοί από όλη την Κρήτη, αθλητές της σκοποβολής και πολίτες που έχουν νόμιμη άδεια κατοχής όπλου θα διεξάγουν αγώνα επίδειξης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων ο δήμαρχος Πλατανιά Γ. Μαλανδράκης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης Τ. Κουρουπάκης, και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διεύθυντής Κρήτης Κ. Λαγουδάκης.
Όπως αναφέρθηκε η δράση που συνδιοργανώνουν, μαζί με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης και την υποστήριξη του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό σκοπευτήριο του Σκινέ, ενώ το «παρών» θα δώσει, μεταξύ άλλων, ο διεθνής σκοπευτής και πρωταθλητής Ελλάδας στο πιστόλι ταχύτητας Νίκος Νεονάκης, ο οποίος και θα μιλήσει για οφέλη ενασχόλησης με την αθλητική σκοποβολή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα