Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Απόστολος Κλινάκης σε Χανιά και Κύπρο

O Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Κρήτης, κ. Απόστολος Κλινάκης, με αφορμή και την μεταστέγαση των Δ/νσεων Εκπ/σης, σε νέες κτιριακές υποδομές που παραχωρήθηκαν από την Αντιπεριφέρεια Ν. Χανίων, θα μεταβεί αύριο Τρίτη 21-10-2014 στα Χανιά, όπου θα συναντηθεί με τους Δ/ντες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων, τους Σχολικούς Συμβούλους και των δυο βαθμίδων για να συζητήσουν τα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου: “Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το νέο το Δήμαρχο Χανίων, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου και θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων στη νέα σχολική χρονιά που διανύουμε.
Αφού ολοκληρώσει τις συσκέψεις του στα Χανιά, θα αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει στο Συνέδριο που θα γίνει στις 22-24 Οκτωβρίου 2014 στη Λεμεσό με θέμα «Ηθική και Δημοκρατία για μια Αειφόρο Σχολική Ηγεσία».
Το Συνέδριο συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης με το Σύνδεσμο Διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου,
το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, τη Μητρόπολη Λεμεσού, τις Τοπικές Αρχές Λεμεσού, την Τοπική κοινότητα Αγρού Πιτσιλιάς και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Έρευνας (ITE/FORTH).
Το Συνέδριο αποτελεί συνέχεια, τρίτη φάση, των κοινών Επιμορφωτικών Δράσεων Στελεχών Β/θμιας Εκπ/σης Κρήτης και Κύπρου στο γενικό θεματικό πλαίσιο της Αειφόρου Σχολικής Ηγεσίας, Αυτονομίας, Ηθικής και Φυσικών Επιστημών της περσινής σχολικής χρονιάς 2013-2014 στη Δυτική Κρήτη. “


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα