Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Με αγιασμό άρχισε τη σεζόν

Οι ομάδες βόλεϊ όλων των ηλικιακών κατηγοριών του ΣΦΠΧ από χθες μπήκαν και επίσημα στη νέα σεζόν, με τον αγιασμό που έγινε στο κλ. Χανίων, ενώ στη συνέχεια η ανδρική και η παιδική έκαναν τα πρώτα τους χιλιόμετρα στον στίβο του Εθνικού Σταδίου.

O αγιασμός τελέστηκε από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, παρουσία δημοτικών συμβούλων του Δήμου Χανίων, γονέων και φίλων της ομάδας.
Μετά τις ευχές από τον κ. Δαμασκηνό για υγεία, καλή και αποδοτική αγωνιστική περίοδο, τα παιδιά των μικρότερων ηλικιακών τμημάτων ενημερώθηκαν από τους προπονητές για θέματα σχετικά με την προετοιμασία και στη συνέχεια πέρασαν από τον μπουφέ που είχε στηθεί.
Αντίθετα, η ανδρική ομάδα άρχισε το τρέξιμο, υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπουτσουρή και του συνεργάτη του, Δήμου Μπουρμπάκη, ενώ το ίδιο έκαναν και τα παιδιά των ομάδων εφήβων – παίδων.
Παρόντες ήταν όλοι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες, ενώ από τους παλιούς απουσίαζαν ο Πλίκας και ο Γκιρτζίκης. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστήριο το πρωί και τρέξιμο το απόγευμα και θα επαναλαμβάνεται μέχρι το Σάββατο, ενώ από Δευτέρα, οι παίκτες, όπως τους ενημέρωσε ο κ. Μπουτσουρής, θα μπουν πλέον και στο φιλέ.
Να σημειωθεί ότι αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΦΠΧ έχει κάνει ακόμη μια μεταγραφή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα