Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Open Coffee

Το δεύτερο Open Coffee διοργανώνεται το Σάββατο 17 Mαρτίου 2012 στις 7 μ.μ. στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (εδρεύει στο Νεώριο Μόρο), από την Ομάδα ´Chania Devs´.
Η εκδήλωση απαρτίζεται από 3 μέρη:
? Ομιλίες:
-Ο κ. Δημητριάδης από την εταιρεία biolea θα μιλήσει για την καινοτομία στην παραγωγή βιολογικού, επώνυμου ελαιόλαδου κτήματος με παραδοσιακές μεθόδους άλεσης. Επιπροσθέτως, θα μας παρουσιάσει όλες τις παραμέτρους για τη σταδιακή ανάπτυξη της biolea και τη σύγχρονη πορεία της, η οποία αποτελεί πρότυπο έμπνευσης.
– Ο κ. Cameron Clark, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αγγλική αγορά, θα μας παρουσιάσει καινοτόμες προτάσεις ανάπτυξης – βελτίωσης ιστότοπων (websites) με απώτερους στόχους την οπτική αναβάθμισή τους, την εύκολη παρακολούθησή τους καθώς και τη βέλτιστη ανίχνευσή τους από τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης. Ο κ. Clark θα μας δώσει σημαντικές συμβουλές για το τι πρέπει να υιοθετήσει ή να αποφύγει αντίστοιχα ένας επιχειρηματίας, όσον αφορά την ιστοσελίδα της επιχείρησής του.
? Ανοιχτοί κύκλοι εργασίας: Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσουν ανοιχτές συζητήσεις μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων σε κύκλους εργασίας, networking και brainstorming!
? Ανοιχτές Παρουσιάσεις: Στο τρίτο μέρος, είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι έχουν ιδέες για ανάπτυξη και θέλουν να τις παρουσιάσουν στο κοινό, αναζητώντας κεφάλαια ή συνεργάτες (ομάδες) για την υλοποίηση.
Χώρος:
Η είσοδος στην εκδήλωση Open Coffee είναι δωρεάν και η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όποιον θέλει να συμμετέχει ή απλώς να ακούσει τους ομιλητές.
O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος διαθέτει WiFi Spot και είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook event. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα