Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Να συνεχιστεί η δωρεάν μεταφορά των μαθητών”

Την απόφασή τους να μην απεμπολήσουν το δικαίωμά τους  για δωρεάν μεταφορά των παιδιών – μαθητών επιβεβαίωσαν οι γονείς, μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Κισάμου. Παράλληλα, εξουσιοδότησαν τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων να επεξεργαστούν συγκεκριμένες διεκδικητικές προτάσεις που θα τεθούν υπόψη του Δήμου Κισάμου και θα ζητηθεί η στήριξή του, όπως και άλλων φορέων.
´Ηταν η δεύτερη συνάντησή μας και είχαμε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή και πιο μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη φορά. Οι γονείς αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των σχολείων να καθίσουν και να επεξεργαστούν προτάσεις – διεκδικήσεις. Ο κόσμος είναι αποφασισμένος και δεν θέλει να σταματήσει η δωρεάν αυτή προσφορά´, ανέφερε στα ´Χ.Ν.´ η κα Ολγα Ψαράκη, μέλος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Κισάμου.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και εκπρόσωπος γονέων από την περιοχή του Κολυμπαρίου που ανέφερε πως και οι ίδιοι έχουν ξεκινήσει δραστηριότητα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και προγραμματίζουν κινητοποίηση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Γ. ΚΩΝ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα