Μουσείο Τυπογραφείας

Τετ α τετ Βουλγαράκη με Χρυσοχοΐδη


Με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε, στην Αθήνα, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης
Αν και ο κ. Βουλγαράκης δεν προέβη, μέχρι χθες τουλάχιστον, σε επίσημες δηλώσεις για το περιεχόμενο της συνάντησης, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι τουλάχιστον δύο κατηγορίες θεμάτων τέθηκαν στη διάρκεια της συζήτησης.
Η μία κατηγορία αφορά όλα τα ανοιχτά θέματα, αρμοδιότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, μεταξύ των οποίων και η επικείμενη συγχώνευση Ο.Α.ΔΥ.Κ. – Ο.ΑΝ.Α.Κ.
Η άλλη κατηγορία είναι τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και η διερεύνηση του ενδεχομένου «μετεγγραφής» του κ. Βουλγαράκη από την «ομάδα Βενιζέλου» στην «ομάδα Χρυσοχοΐδη», στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών που -λογικά- έχουν τούτο το διάστημα τα ηγετικά στελέχη του κόμματος που διεκδικούν την προεδρία.
Για την πρώτη κατηγορία, που είναι και η μείζονα, αναμένουμε ανακοινώσεις.
Για τη δεύτερη, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν αναμένουμε τίποτα. Κουβέντα να γίνεται…

Γ.ΓΕΩΡΓ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.