Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Θα την πληρώσει κανείς τους;»

ΠΑΓΙΟ το ερώτημα, εδώ και χρόνια! Κι ας επιμένει ο κ. Πάγκαλος πως «μαζί τα φάγαμε!». Ε, όχι, κ. αντιπρόεδρε! Υπάρχουν μερικοί «εθνοπατέρες» συνάδελφοί σας που στην προσπάθεια τους να μας… σώσουν από τη χρεοκοπία, τα … παραέφαγαν μόνοι τους βγάζοντας εκατομμύρια ευρώ σε ξένες τράπεζες.
ΚΟΙΝΟ το μυστικό που ψιθυρίζεται μεταξύ μας και μας κάνει πιο έξαλλους: πολλοί ανεβάζουν τον αριθμό των «πατριωτών» εθνοπατέρων που έχουν καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες -και όχι μόνο- στους 70! Η έμμεση επιβεβαίωση του παραπάνω «μυστικού» ήλθε απ’ αυτά που υποστήριξε (στην εκπομπή «Έρευνα» στο Mega) ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του ελβετικού κοινοβουλίου, κ. Ιωσήφ Ζησιάδης. Ο κ. Ζησιάδης δήλωσε στο δημοσιογράφο Π. Τσίμα ότι κατέθεσε ερώτηση προς την υπουργό Οικονομικών της Ελβετίας, η οποία φέρεται να ισχυρίστηκε ότι… έχει προτείνει από το 2005 στην ελληνική κυβέρνηση μια φορολογική συμφωνία, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν της έχουν απαντήσει ακόμη(!). Με αφορμή δε αυτή την απάντηση της κας υπουργού, ο κ. Ζησιάδης υποστηρίζει ότι «οι πιο πολλοί βουλευτές, δεξιοί και του ΠΑΣΟΚ, έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία».
…ΚΑΙ έρχεται ο κ. Βενιζέλος να προσθέτει στις πλάτες μας χαράτσια και φόρους. Ενώ το «χρυσωρυχείο» βρίσκεται δίπλα του, μέσα στη Βουλή! Όχι μόνο εκ συστήματος, ένα μεγάλο μέρος των βουλευτών όλων των κομμάτων, είναι αναξιόπιστοι  και ανήθικοι, αλλά και κοινοί κλέφτες και απατεώνες… Γιατί, λοιπόν, ο λαός να πληρώνει τα χαράτσια; Γιατί να μη διογκώνεται το κίνημα «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω»;

Στ.Γ.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα