Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Αιμοδότης” η Αντιπεριφέρεια

Συνεργασία για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και την προσέλκυση νέων αιμοδοτών συμφωνήθηκε σε συνάντηση που είχαν χθες ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, «στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν εκ μέρους του Συλλόγου η πρόεδρος, κα Δέσποινα Ροδουσάκη, ο αντιπρόεδρος, κ. Γ. Δερμιτζάκης, ο γενικός γραμματέας, κ. Μανατάκης Μανώλης και το μέλος, κ. Αλογδιανάκης Γιώργος, ενημερώθηκε ο αντιπεριφερειάρχης για την αυτάρκεια φιαλών αίματος στο Νομό μας καθώς και για τους στόχους του Συλλόγου, μεταξύ των οποίων και την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών.
Ο κ. Βουλγαράκης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του ίδιου και της Π.Ε. Χανίων στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων και συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να υπάρξει συνεργασία για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στον Νομό Χανίων που θα εξυπηρετεί τους σκοπούς του Συλλόγου».

ΣΤΟ Κ.Α.Π.Η. ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Στο μεταξύ, εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στον χώρο του νέου Κ.Α.Π.Η. Βαμβακόπουλου (λεωφ. Καζαντζάκη). Διοργανωτές  είναι ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Χανίων, η Δημοτική Ενότητα Βαμβακοπούλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πλάτανος», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανίων «Ο Αγιος Ιωάννης». Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της ιατρικής μονάδας από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Οποιος επιθυμεί να γίνει εθελοντής αιμοδότης μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο τηλέφωνο 2821081477 ή απευθείας στον χώρο του νέου Κ.Α.Π.Η. Βαμβακοπούλου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα