Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεχίζεται ο αποκλεισμός της Γαύδου

Aποκλεισμένη παραμένει για τέταρτη ημέρα η ακριτική Γαύδος, αφού από τη Δευτέρα έχει διακοπεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού. Κι ενώ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για τη δρομολόγηση του πλοίου «Σαμαριά», το σχετικό έγγραφο περιμένει ακόμη την τελική υπογραφή του αρμόδιου υπουργού, κ. Χρυσοχοΐδη!
Απογοητευμένος ο δήμαρχος Γαύδου, Στρατής Λαμπάκης, εκφράζοντας το παράπονό του στα «Χ.Ν.», μας είπε πως οι… καθ’ ύλην αρμόδιοι, όχι μόνο ξέχασαν τις δεσμεύσεις τους όσον αφορά την ομαλοποίηση των δρομολογίων, αλλά τώρα δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα! 
Εχουν άλλες σκοτούρες όπως φαίνεται…
Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Λαμπάκη, κατόπιν συνεννόησης που είχε ο ίδιος με την ΑΝΕΝΔΥΚ, την ερχόμενη Τρίτη(!) πρόκειται να εκτελεστεί ένα δρομολόγιο με το πλοίο «Σαμαριά» από τη Χώρα Σφακίων προς τη Γαύδο.
Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος του νησιού προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται καθημερινά στο ακριτικό νησί, λόγω μη προσλήψεων προσωπικού, έχει αναγκαστεί να εκτελεί χρέη… οδηγού στο απορριμματοφόρο του Δήμου, αλλά και χρέη… χειριστή του γερανού στο λιμάνι της Γαύδου. 
Ελ.Φ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.