Μουσείο Τυπογραφείας

Αφαντοι Περιφέρεια – Υπουργείο

Ενα παγκόσμιο συνέδριο συνεχιζόταν μέχρι σήμερα στα Χανιά με θέμα το βασικό αγροτικό προϊόν της Κρήτης, αλλά και της χώρας, το ελαιόλαδο. Παρόλα αυτά έλαμψαν διά της απουσίας τόσο το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με κάποιον πολιτικό του εκπρόσωπο όσο και η Περιφέρεια Κρήτης, κάτι που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά ανάμεσα στους συνέδρους. Και αν για το πρώτο δεν είναι να απορεί κανείς, τι να πεις άραγε για την Περιφέρεια, η οποία μάλιστα καλείται να υλοποιήσει και το περίφημο… καλάθι των προϊόντων. Προφανώς οι αιρετοί θεώρησαν ότι δεν τους αφορούν οι εισηγήσεις, οι προτάσεις και οι ιδέες επιστημόνων από όλο τον κόσμο. Αν βέβαια επρόκειτο να στριμωχτούν μπροστά σε έναν φωτογραφικό φακό ή μια κάμερα ή να σταθούν μπροστά – μπροστά σε μια γιορτή σαρδέλας, καστάνου… πιλαφιού θα έτρεχαν πρώτοι – πρώτοι. Με αυτές τις νοοτροπίες βαδίζαμε, βαδίζουμε και θα βαδίζουμε για πολλά χρόνια ακόμα.

Υ.Γ. Πιθανόν κάποιοι να είναι… χολωμένοι επειδή δεν μπήκαν στις οργανωτικές επιτροπές ή δεν κλήθηκαν στις συνεντεύξεις Τύπου για το συνέδριο, δείχνοντας τι πραγματικά τους ενδιαφέρει και για ποια πράγματα χαλάνε τη… ζαχαρένια τους.
Γ.ΚΩΝ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.