Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΠΑΣΠ απαντά στη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», απαντά η ΠΑΣΠ Τ.Ε.Ι. Χανίων στη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για το πρόσφατο επεισόδιο στον χώρο του Τ.Ε.Ι.
Μεταξύ άλλων υποστηρίζει: «Οι απόγονοι των Κενταύρων συνεχίζουν τις ίδιες πρακτικές τα τελευταία χρόνια και στο Ίδρυμά μας που θεωρούν πως ´ανεβαίνει´ η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Τ.Ε.Ι. Χανίων: Τραμπούκικες συμπεριφορές εκτός Ιδρύματος προς μέλη της ΠΑΣΠ.
Φθορά υλικού των παρατάξεων στο Τ.Ε.Ι. Μέλος της ΔΑΠ μετέφερε μαζί του σιδερογροθιά σε ημέρα που διεξαγόταν η Γ.Σ. του Συλλόγου Σπουδαστών. Κάλεσμα στον χώρο του Τ.Ε.Ι. εξωπανεπιστημιακών (μπράβων) για τραμπουκισμό των μελών της ΠΑΣΠ. Υβρεις και συνεχείς προπηλακισμοί μελών της ΠΑΣΠ. Συμμορίτικες πρακτικές και εντός και εκτός του Ιδρύματος προς μέλη της ΠΑΣΠ. Επανειλημμένες απειλές και μέσω μηνυμάτων και αυτοπροσώπως προς μέλη της ΠΑΣΠ.  Με αποκορύφωμα τις τελευταίες πράξεις τους τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011, που προκάλεσαν τα γεγονότα στον χώρο του Ιδρύματος, η ΠΑΣΠ δηλώνει πως θα συνεχίσει το έργο της προς το συμφέρον των φοιτητών και δεν θα υποκύψει σε κανέναν εκβιασμό και σε καμία απειλή. Δυστυχώς τα μέλη και της ΔΑΠ δεν γνωρίζουν ότι η λάσπη προς την πιο καθαρή παράταξη δεν μένει. Τα ψεύδη και τα παιχνίδια εντυπώσεων κάποια στιγμή σταματούνε και μένει η αλήθεια. Ούσα πρώτη δύναμη επί 8 χρόνια (εκ των οποίων αυτοδύναμη τα 6 χρόνια) ποτέ δεν ακολουθήσαμε τέτοιες μεθόδους και ούτε πρόκειται να το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε, όμως, να προστατεύουμε την οργάνωση μας και τα μέλη της. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε στο έπακρο το άσυλο που (η ΔΑΠ προσπαθεί να καταργήσει). Θα συνεχίσουμε να εναντιωνόμαστε σε ό,τι πλήττει το συμφέρον ολόκληρης της ακαδημαϊκής κοινότητας. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο. Θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε μια καλύτερη κοινωνία. Δεν φιμωνόμαστε – Δεν τρομοκρατούμαστε.  Συμμετέχουμε – Διεκδικούμε – Ανατρέπουμε. Οι πρακτικές αυτές, οι οποίες υποθάλπονται τόσα χρόνια και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ΔΑΠ, δεν μπορούν και δεν πρέπει να συνεχιστούν στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα