Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιατρικό σεμινάριο

Σεμινάριο με θέμα: «Η ορθολογική χρήση των αντιβιοτικών στην ιατρική πράξη» διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι Χανίων. Οι εργασίες του σεμιναρίου θα ξεκινήσουν στις 9.45 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 5 το απόγευμα, με ένα διάλειμμα μίας ώρας το μεσημέρι, από τη 1 έως τις 2.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν οι κύριες ομάδες των αντιβιοτικών και θα ανταλλαγούν απόψεις για την ορθολογική συνταγογραφία τους και την ερμηνεία του αντιβιογράμματος, όπως και για τον τρόπο επιλογής των αντιβιοτικών στις διάφορες λοιμώξεις, ενώ συγχρόνως θα συζητηθούν ενδιαφέροντα περιστατικά ασθενών από ειδικούς, στον τομέα, ιατρούς.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τους: Ελένη Γιαμαρέλλου, καθηγήτρια Παθολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρο Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, Μανώλη Σκουλάκη, δήμαρχο Χανίων, Γιώργο Αρχοντάκη, διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Χανίων, Σεραφείμ Γ. Καστανάκη, επίτιμο διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Χανίων – επ. καθηγητή Παθολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Γιώργο Σαμώνη, ογκολόγο – λοιμωξιολόγο, καθηγητή Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα