Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ανοιχτό ξανά το Κολυμβητήριο

Ανοικτό είναι και πάλι από χθες το απόγευμα το Κολυμβητήριο Χανίων, η λειτουργία του οποίου είχε διακοπεί προσωρινά προκειμένου να πραγματοποιηθούν εξετάσεις για την ποιότητα του νερού έπειτα από καταγγελίες πολίτη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΑΚ, κ. Ιπποκράτη Μανουδάκη, οι εξετάσεις των τελευταίων δειγμάτων που έγιναν από τη ΔΕΥΑΧ -που είναι η αρμόδια για την υγιεινή του Κολυμβητηρίου- «ήταν καλές» και «ως εκ τούτου το Κολυμβητήριο θα συνεχίσει τη λειτουργία του, μέχρι νεωτέρας».
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΕΑΚ αναφερόμενος στο περιστατικό, επεσήμανε: «Χθες (σ.σ. προχθές) ήρθε κάποιος κύριος με ένα δείγμα νερού, το οποίο είπε, πως είχε πάρει από το Κολυμβητήριο Χανίων. Το δείγμα, που ήταν μέσα στο μπουκάλι που έδειξε, δεν φαινόταν να είχε την καθαρότητα που έπρεπε να έχει το νερό. Χωρίς να γνωρίζω την προέλευση του δείγματος, καθώς τον κύριο τον έβλεπα πρώτη φορά, για καθαρά προληπτικούς λόγους μετά από τέτοιες καταγγελίες και όσον αφορά θέματα δημόσιας υγιεινής, έδωσα εντολή να πάψει σήμερα έως το μεσημέρι (σ.σ. χθες) η λειτουργία του Κολυμβητηρίου μέχρι να πάρω τις εξετάσεις των τελευταίων δειγμάτων από τη ΔΕΥΑΧ που είναι η αρμόδια όσον αφορά την υγιεινή του Κολυμβητηρίου. Τα δείγματα ήταν πάρα πολύ καλά και ως εκ τούτου το Κολυμβητήριο θα συνεχίσει τη λειτουργία του, μέχρι νεωτέρας».   


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα