Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιασε Σούδα χθες το Navigator of the Seas

Στο λιμάνι της Σούδας, κατέπλευσε χθες στις 6.30 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο «Navigator Of The Seas», προερχόμενο από την Ιταλία, με 3.133 επιβάτες και 1.241 άτομα πλήρωμα.
Το κρουαζιερόπλοιο ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά λόγω της απεργιακής κινητοποίησης, αναγκάστηκε να τροποποιήσει το πρόγραμμά του. Ετσι, «έδεσε»  χθες στη Σούδα (ενώ αναμενόταν αύριο Παρασκευή) και αύριο πλέον, θα καταπλεύσει στον Πειραιά.
Το «Navigator Of The Seas» αναχώρησε από τα Χανιά στις 5 το απόγευμα. Στους επισκέπτες διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό από το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, ενώ περίπτερα τουριστικής πληροφόρησης λειτούργησαν από πλευράς Δήμου στην προβλήτα του λιμένα της Σούδας και στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
Στο μεταξύ, σημαντικός αριθμός επισκεπτών αναμένεται να φτάσει με κρουαζιερόπλοια την επόμενη εβδομάδα στα Χανιά.
Ειδικότερα, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της Σούδας, δύο κρουαζιερόπλοια, το  «Splendour Of The Seas» και το «Celebrity Constellation», την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου το «Mariner Of The Seas» και το «Azamara Quest», την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου το «Navigator Of The Seas» και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου το πολυτελέστατο «Deutschland».
Αναλυτικά μέχρι τέλη Νοεμβρίου αναμένονται στα Χανιά οι εξής αφίξεις κρουαζιερόπλοιων:


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα