Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αύξηση 300.000 του Μετοχικού Κεφαλαίου και μεταγραφή του Μπρατσιάνι από Καβάλα

Την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 300.000 ευρώ και  την καταρχήν συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό της Καβάλας Αλέξανδρο Μπρατσιάνι ανακοίνωσαν χθες οι άνθρωποι της επιτροπής στήριξης του ΑΟ Χανιά (φωτ.) εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση τους για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση των εισιτηρίων διαρκείας.
Ακόμα έκαναν αναφορά στο φιλικό με τον Εργοτέλη (την μεθεπόμενη Κυριακή), τις προσπάθειες για τοποθέτηση στεγάστρου στα Περιβόλια αλλά και για συνεργασία με τις Ακαδημίες της Λίβερπουλ. Τέλος ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Πλατανιά για την άνοδο του στην Β´ Εθνική αν και εδώ άφησαν ένα “μουσικοαθλητικό” καρφί τονίζοντας ότι “ο Καρβέλας δεν μπορεί να επισκιάσει τον Μπαχ” εννοώντας ότι ανεξάρτητα κατηγορίας ο ΑΟΧ αποτελεί διαχρονικά το μεγαλύτερο σωματείο του Νομού…  
Αρχικά ο πρόεδρος της επιτροπής στήριξης Νότης Ψυλλάκης ανακοίνωσε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 300.000 ευρώ με τα πρώτα μηνύματα να είναι ενθαρρυντικά: «Εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν οι προεγγραφές. Ήδη τα πρώτα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα. Έχουμε πάρει την απόφαση για την αύξηση εδώ και τρεις μέρες και από στόμα σε στόμα, ήδη οι δηλώσεις ξεπερνούν τις 130χιλ. ευρώ. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο για μας, είναι ένεση αισιοδοξίας είναι το οξυγόνο που χρειαζόμαστε για να κλιμακώσουμε την προσπάθεια μας και ο στόχος είναι εφικτός παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία αφού το σωματείο διαθέτει αξιοπιστία» είπε και επισημαίνοντας ότι αν ήταν καλύτερες οι εποχές θα γινόταν μεγαλύτερη αύξηση. Πρόσθεσε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να δώσει διέξοδο στον κόσμο και στη συνέχεια ανακοίνωσε την υπογραφή προσύμφωνου με τον Αλέξανδρο Μπρατσιάνι.
Ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, είναι από την Αλβανία γεννημένος στις 7 Απριλίου του 1992, έχει ύψος 1.84, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και είναι επαγγελματίας στη πρώτη ομάδα της Καβάλας από τον Ιανουάριο του 2011. Πριν έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκας. Με την πρώτη ομάδα δεν έχει συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, ήταν ωστόσο σε πολλές αποστολές της Καβάλας τη περασμένη σεζόν. Επίσης έχει κληθεί στην εθνική ομάδα Νέων της Αλβανίας αλλά δεν ανταποκρίθηκε στη πρόσκληση καθώς θέλει να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και να σταδιοδρομήσει ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα.
Θα είναι η τελευταία μεταγραφή του ΑΟΧ -επίσημη παρουσίαση τους θα γίνει τις επόμενες μέρες- και στην ομάδα ευελπιστούν ότι θα καλύψει τις επιθετικές αδυναμίες μέχρι τον Ιανουάριο όταν θα μπορέσει να αγωνισθεί και ο Φάμπιο για να αποτελέσουν μαζί ένα πολύ ισχυρό δίδυμο. Για αυτό άλλωστε και αναμένεται να υπογράψει για 2 χρόνια.
Αναφερόμενος στον Μπρατσιάνι ο Νότης Ψυλλάκης δήλωσε τα εξής: «Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης. Με βάση το βιογραφικό του, τις συστατικές επιστολές που τον συνοδεύουν αλλά και τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το τεχνικό μας επιτελείο, διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν τον ΑΟ Χανιά. Θεωρώ ότι το να επενδύεις σε νέους και όχι τελειωμένους παίκτες, σε ποδοσφαιριστές που έχουν παρών και μέλλον και όχι μόνο παρελθόν είναι μια κίνηση που εκφράζει την φιλοσοφία μας. Άλλωστε σκοπός μας είναι να συγκροτήσουμε μια ομάδα με μέλλον, ώστε βήμα-βήμα να πετύχουμε τον σκοπό μας και για τον λόγο αυτό με όλους σχεδόν τους νέους έχουμε συμβόλαια 2, 3 αλλά και παραπάνω χρόνων» κατέληξε.
Στη συνέχεια ο κ. Ψυλλάκης έκανε γνωστό ότι γίνονται συζητήσεις με την Ακαδημία της Λίβερπουλ για να αποτελέσει ο ΑΟΧ ττην εκπρόσωπό τους στα Χανιά και ότι γίνονται προσπάθειες σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων να τοποθετηθεί σκέπαστρο σε ένα τμήμα του δημοτικού σταδίου Περιβολίων έτσι ώστε να αναβαθμιστεί όχι μόνο το γήπεδο αλλά και το χανιώτικο ποδόσφαιρο.
Στα εισιτήρια διαρκείας αναφέρθηκε ο Γιάννης Ντερμανάκης που τόνισε ότι η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού έφθασε να δωθούν περίπου 900 την στιγμή που ο Εργοτέλης αγωνιζόμενος στη Σούπερ Λίγκα έχει διαθέσει κάτι περισσότερα από 1000. Ενώ έκανε και ειδική αναφορά στην ομάδα του Ηρακλείου με την οποία θα δώσει σπουδαίο φιλικό την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στα Περιβόλια (6μμ) και κάλεσε τους χανιώτες φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο.
Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Ψυλλάκης σημείωσε ότι σε καμία περίπτωση το ποσό της άυξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου δεν φθάνει για να καλύψει τον αρκετά πιο πάνω προϋπολογισμό της σεζόν όμως θα αποτελέσει την “θεμέλια λίθο” και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μεγάλες χανιώτικες επιχειρήσεις -όπως το ΙΝΚΑ στο οποίο έκανε ειδική αναφορά- θα στηρίξουν την ΠΑΕ.
Ενώ για την άνοδο του Πλατανιά στη Β´ Εθνική εξέφρασε μεν τα συγχαρητήρια του αλλά άφησε και το… καρφί με το οποίο ήθελε να δείξει ότι το πρώτο σωματείο του νομού θα είναι πάντα ο ΑΟΧ χρησιμοποιώντας για παράδειγμα ένα τεράστιας φήμης Γερμανό συνθέτη του 18ου αιώνα και ένα σύγχρονο… πανελλαδικής εμβέλειας:
«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Πλατανιά. Θεωρούμε ότι αν η διοίκηση του Πλατανιά το διαχειριστεί σωστά θα καταφέρει να ανταποκριθεί στην πρόκληση αυτή. Φυσικά για μας δεν έχει σημασία το εξώφυλλο. Εμείς κοιτάζουμε μόνο την δική μας ομάδα. Άλλωστε όπως γνωρίζετε, ο Καρβέλας δεν μπορεί να επισκιάσει τον Μπαχ»
* Φιλικό αύριο με Γιούχτα
Νέο φιλικό παιχνίδι αύριο στα Περιβόλια (5μμ) για τον ΑΟΧ με αντίπαλο τον Γιούχτα και διαιτητή τον Ούτα (Μαραγκάκης – Μαρκετάκης)

Ευτυχώς θα παίξουν σε διαφορετικό… Μέγαρο!
Αναφερόμενος στην άνοδο του Πλατανιά στην Β´ Εθνική ο πρόεδρος της επιτροπής στήριξης του ΑΟ Χανιά Ν. Ψυλλάκης αφού έδωσε συγχαρητήρια χθες πέταξε και ένα καρφί μιλώντας για Μπαχ και Καρβέλα. Ανεξάρτητα με το κατά πόσο πετυχημένη ή μη είναι η παραπάνω παρομοίωση ένα έχουμε να πούμε. Μάλλον οι εκπρόσωποι των χανιώτικων ΜΜΕ είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι δύο… συνθέτες δεν θα βρεθούν να παίζουν φέτος στο ίδιο “Μέγαρο Μουσικής” -δηλαδή πρωτάθλημα- αλλά σε διαφορετικά. Για ευνόητους λόγους…
Γ.Δρ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα