Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διάκριση για το ΠΑΓΝΗ

Μεταξύ των καλύτερων Νοσοκομείων του κόσμου, για τις πολύ υψηλού επιπέδου  ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει στη Μεταβολική Χειρουργική, συγκαταλέγεται το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Πρόσφατα μάλιστα η Κλινική  Χειρουργικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ -για την πρωτοπορία της και τις επιτυχίες στην αντιμετώπιση της νοσογόνου παχυσαρκίας- βραβεύτηκε  από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χειρουργικής της Παχυσαρκίας (International Federation for the Surgery of Obesity – IFSO) με δίπλωμα Αριστείας.
Η απονομή της τιμητικής διάκρισης έγινε στον Αμβούργο της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του 16ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χειρουργικής της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νοσημάτων, στο οποίο συμμετείχαν 2.500 γιατροί απ’ όλο τον κόσμο.
Το Δίπλωμα Αριστείας για λογαριασμό του ΠΑΓΝΗ και της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας παρέλαβε ο διευθυντής της, καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Γιάννης Μελισσάς.
«Η διάκριση αυτή, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και τους Ελληνες που βρίσκονται στο στόχαστρο της διεθνούς κατακραυγής τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης», δήλωσε ο καθηγητής κ. Μελισσάς και πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα η διάκριση μας υποχρεώνει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας υπηρεσίες υγείας ανάλογες αυτών που προσφέρονται στα Νοσοκομεία των πιο ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα