Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στήριξη στον δήμαρχο Σφακίων

Ομόφωνη Απόφαση στήριξης προς τον δήμαρχο Σφακίων Παύλο Πολάκη, έλαβε κατά τη συνεδρίαση της 14ης Σεπτεμβρίου 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τις ενέργειες, στις οποίες προχώρησε ο δήμαρχος Σφακίων κατά την 6η Σεπτεμβρίου 2011.
Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 740 Απόφασή του εκφράζει την ικανοποίησή του “για τις άμεσες, αποτελεσματικές όσο και αυτονόητες,  ενέργειες του δημάρχου Σφακίων, που είχαν ως αποτέλεσμα την αποτροπή δυσάρεστων, ανεξέλεγκτων εξελίξεων αλλά και την απελευθέρωση των «ομήρων» επισκεπτών του φαραγγιού της Σαμαριάς και της Αγίας Ρουμέλης”.
Παράλληλα, με την εν λόγω Απόφαση εκφράζεται “η συμπάθεια, η αλληλεγγύη και η στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων στον διωκόμενο από τη ελληνική Δικαιοσύνη δήμαρχο Σφακίων και τους συνεργάτες του και τονίζεται ότι τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι στο πλευρό του δημάρχου για κάθε περαιτέρω αρνητική εξέλιξη της κατάστασης”.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων συνεδριάζει ξανά την Πέμπτη και ώρα 2 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα