Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Ζερβού – Φραγκάκη

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημητρίου Φραγκάκη και συνεργατών του, στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Ταμείο, κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ζερβός ενημέρωσε τον κ. Φραγκάκη για τα προβλήματα που άπτονται του Θαλάσσιου Τουρισμού και συμφωνήθηκε να υπάρξει από κοινού, άμεση συνεργασία ώστε να προωθηθούν θέματα όπως:
Η ολοκλήρωση έγκρισης του οργανογράμματος του αναγκαίου προσωπικού του Λιμενικού Ταμείου,  ώστε να μπορεί η Υπηρεσία  στο μέλλον προσλαμβάνει προσωπικό για να ανταποκρίνεται στην συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες λειτουργίες της.
H ανάπτυξη των λιμενικών υποδομών με στόχο την αύξηση του θαλάσσιου τουρισμού και η διερεύνηση υλοποίησης  των χωροθετημένων Τουριστικών λιμένων όπως π.χ. της  Σούδας και της Παλαιόχωρας.
Επίσης,  συζητήθηκαν θέματα υποβοήθησης της Κρουαζιέρας και της σχετιζόμενης με αυτήν τουριστικής προβολής καθώς και θέματα που αφορούν τις λοιπές λιμενικές υποδομές του Νομού, όπως των λιμανιών των βόρειων ακτών του Νομού, των Σφακίων κλπ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα