Μουσείο Τυπογραφείας

Ικανοποίηση για το έργο επέκτασης του βιολογικού

Την ικανοποίησή του για την ένταξη του έργου επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού των Χανίων στο ΕΣΠΑ εξέφρασε χθες ο τέως πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Μιχάλης Ντάλλας, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Χανίων.
Ο κ. Ντάλλας επεσήμανε, σε δηλώσεις του, ότι «μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος για ένταξη του έργου επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού Χανίων με 14 εκατομμύρια 950 χιλιάδες ευρώ στο ΕΣΠΑ αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση, διότι η πρότασή μας ως απερχόμενη διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. έλαβε οντότητα κι έτσι ένα μεγάλο έργο πνοής για τον Νομό Χανίων και ειδικά για τον μεγάλο Δήμο Χανίων εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ. Πιστεύω ότι ο βιολογικός καθαρισμός των Χανίων, μετά την επέκτασή του, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τα επόμενα 30 – 40 χρόνια κι έτσι η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο», κατέληξε ο κ. Ντάλλας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.