Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χασισοφυτεία με 304 δενδρύλλια

Μεγάλη χασισοφυτεία εντόπισαν και ξερίζωσαν χθες οι αστυνομικοί στο Σφηνάρι Κισάμου Χανίων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνολικά ξεριζώθηκαν 304 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2,5 έως 4 μέτρα, έτοιμα για… συγκομιδή.
Η  αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί και συνεχιζόταν έως το απόγευμα, ενώ, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο δύο ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί και από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ερευνάται η συμμετοχή τους στην καλλιέργεια των δενδρυλλίων.
Ολα άρχισαν όταν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων έφτασαν πληροφορίες ότι στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Στη συνέχεια η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων οργάνωσε πεζοπόρα επιχείρηση εξερεύνησης της περιοχής.
Χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, αστυνομικοί  και ειδικοί φρουροί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α) Κρήτης, άρχισαν να ψάχνουν τη φυτεία.
Ετσι, σε δύσβατη περιοχή, στη θέση Ριακούλια της Τοπικής Κοινότητας Σφηναρίου Κισάμου Χανίων, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση, μέσα σε θαμνώδη έκταση και σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, βρέθηκαν ´να  καλλιεργούνται επιμελώς 304 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2,5 έως 4  μέτρα, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης και έναν μήνα περίπου πριν τη συγκομιδή της ακατέργαστης κάνναβης,  τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα