Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λήστεψαν σπίτι στα Χανιά

Αγνωστοι δράστες, εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού και αφαίρεσαν 1250 ευρώ, ένα χρυσό βραχιόλι, δύο δακτυλίδια και ένα σταυρό.
Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί  σε μονοκατοικία  που βρίσκεται στην οδό Εφέδρων Πολεμιστών,την ώρα που το ηλικιωμένο ζευγάρι απουσίαζε.
Οπως δήλωσε στα “Χ.Ν” η κα Σοφία Μπαντουράκη “φύγαμε μαζί με τον σύζυγό μου από το σπίτι γύρω στις 10 το πρωί και κατά στην επιστροφή μας, περίπου στις 12 το μεσήμερι, αντικρύσαμε ένα από τα παράθυρα να έχει παραβιαστεί. Μπαίνοντας στο σπίτι τα πάντα ήταν άνω – κάτω. Αμέσως ειδοποίησα τηλεφωνικά την αστυνομία, οι οποίοι μας είπαν να μην ακουμπήσουμε τίποτα, μέχρι να έρθει η σήμανση. Δυστυχώς είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την στάση της Αστυνομίας αφού από τις 1 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα, δεν εμφανίστηκε κανείς. Οταν τελικά ήρθε η σήμανση μας είπαν ότι δεν τους είχε ειδοποιήσει κανείς για το περιστατικό. “Είναι απαράδεκτο” τόνισε η κα Μπαντουράκη “να περιμένουμε τόσες  ώρες έξω από το σπίτι μέσα στη ζέστη, καθώς ο σύζυγός μου κι εγώ αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα υγείας”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα