Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Να μπει όριο στα τραπεζοκαθίσματα

´Ασφυκτιά από κόσμο το λιμάνι τις βραδινές ώρες και ο κόσμος θα αυξηθεί καθώς πλησιάζουμε τον Αύγουστο. Δυστυχώς όμως η εξάπλωση των τραπεζοκαθισμάτων δυσχεραίνει την κυκλοφορία του κόσμου, ροκανίζοντας τους διαδρόμους, τόσο στο παραλιακό μέτωπο όσο και στα στενά”.
Αυτό τονίζει σε επιστολή της προς το δημοτικό συμβούλιο Χανίων η Ενωση Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Χανίων και συνεχίζει:
“Oχι μόνο άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά ούτε γονείς με καροτσάκι μπορούν να κυκλοφορήσουν καθώς εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια κάποιων να παραμερίσουν τις απλωμένες καρέκλες τους για να τους διευκολύνουν να περάσουν. Πριν λίγες μέρες τουρίστρια που είχε κατέβει με διπλό καρότσι (δίδυμα) στο λιμάνι, στάθηκε αδύνατο να προχωρήσει και αγανακτισμένη έκανε μεταβολή και γύρισε πίσω.
Πρέπει να υπάρξει κάποιο όριο, δεν πρέπει να θυσιάζονται όλα στο βωμό του κέρδους! Η υπερανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων και η σταδιακή εξαφάνιση ελεύθερων χώρων θα αποβεί σε βάρος των ίδιων των καταστηματαρχών, το παράδειγμα στο Κουμ Καπί είναι χαρακτηριστικό και πρόσφατο”.
Και καταλήγει: “Τέλος η Δημοτική Αστυνομία δεν πρέπει να δραστηριοποιείται μόνο πρωινές ώρες ασχολούμενη με το παρκάρισμα αυτοκινήτων. Τους καλοκαιρινούς μήνες το έργο της είναι και τις βραδινές ώρες στο λιμάνι”.
Την επιστολή υπογράφει εκ του Δ.Σ. ο πρόεδρος της Ενωσης Ι. Κουκουράκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα