Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εν συντομία…

ΣΥΣΚΕΨΗ: Ευρεία σύσκεψη με θέματα: 1) Χωροταξικός Σχεδιασμός (ΣΧΟΟΑΠ-ΓΠΣ) και 2) Γη Υψηλής Παραγωγικότητας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 12.30 στη Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Σ’ αυτή έχουν προσκληθεί οι Βουλευτές του Νομού, οι Δήμαρχοι του Νομού, τα Επιμελητήρια καθώς και οι Σύλλογοι: επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων, ξενοδόχων, εμπλεκομένων με το τουρισμό, ιδιοκτητών ταξί κ.ά..

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Στον καθαρισμό του βυθού του παλιού λιμανιού θα προβούν αύριο Τετάρτη το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τους ´Φίλους
του Βυθού´, το Σύλλογο
Ιδιοκτητών Ελλιμενιζόμενων Σκαφών του Ενετικού Λιμένα Χανίων, τη Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων και το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων.

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ: Εκδηλώσεις της ανάρτησης της «Γαλάζιας Σημαίας 2011», θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 27-29 Ιουλίου στις 10 το πρωί ως εξής: Τετάρτη 27 Ιουλίου: Ακτή Νέας Χώρας, Πέμπτη 28: Ακτή Αγίας Μαρίνας, Παρασκευή 29: Ακτή Μαράθι.

ΗΠΑ: Εκπρόσωπος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ειδικευμένος σε θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α (Social Security Administration) θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα σε αίθουσα του Δημαρχείου των Χανίων με σκοπό την ενημέρωση και την άμεση εξυπηρέτηση των Ελληνοαμερικανών κατοίκων της περιοχής καθώς και των οικογενειών τους για συνταξιοδοτικά θέματα.

ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ: Ομιλία για τη νόσο Αλτσχάιμερ οργανώνει το ΣΤ΄ ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων σε συνεργασία με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ασθενών με νόσο Alzheimer Χανίων τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011 στις 10 το πρωί στον χώρο του ΚΑΠΗ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα