Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολοκληρώθηκαν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις τις ΚΝΕ

Oλοκληρώθηκε την Παρασκευή  23 Αυγούστου η φεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Καστέλι Κισσάμου, τελευταία εκδήλωση, πριν τις κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στα Χανιά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων «η κεντρική ομιλία της εκδήλωσης έγινε από το Στράτο Κουτρουλάκη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ ,ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στις πολιτικές εξελίξεις, όσο και στον χαρακτήρα του φετινού Φεστιβάλ.

Στην ομιλία του το στέλεχος της ΚΝΕ σημείωσε «Η κυβέρνηση παρότι μιλάει για ανάπτυξη που θα αγκαλιάσει όλο το λαό, που θα φέρει καλές δουλειές δεν δεσμεύεται για την κατάργηση ούτε ενός μέτρου που επιβλήθηκε στο λαό με τα μνημόνια. Αντίθετα δεσμεύεται σε όλους τους τόνους ότι το κράτος έχει συνέχεια, οι αναδιαρθρώσεις θα συνεχιστούν, ότι δεν θα υπάρχει καμιά επιστροφή στο παρελθόν. Η κυβέρνση λέει στη πράξη στο λαό ότι θα πρέπει να ξεχάσει όλα όσα έχασε και να συμβιβαστεί με τη λογική που εισήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ ως καρότο «σου παίρνω 10, σου γυρίζω ένα για να σου κλείσω το στόμα» .

Επόμενο ραντεβού δόθηκε στις κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά, στο προμαχώνα San Salvatore στις 14-15 Σεπτέμβρη ,με μεγάλες συναυλίες από το Παντελή Θαλασσινό και Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Τη Κυριακή 15/9 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα