Μουσείο Τυπογραφείας

Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς

Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν. Χανίων καλεί: -Τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. που ανήκουν οργανικά στο Ν. Χανίων (Δασκάλους, Νηπιαγωγούς και Εκπαιδευτικούς Ειδικοτήτων) και έχουν υποβάλει αίτηση για μετάθεση εντός Νομού – Τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. που βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν. Χανίων (μετατεθέντες από άλλους Νομούς και όσους, για οποιοδήποτε λόγο, βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν. Χανίων), να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για μετάθεση – οριστική τοποθέτηση σε συγκεκριμένο σχολείο έως τη Δευτέρα 18-07-2011 και ώρα 14:30.
(Η διαδικασία δεν αφορά όσους διορίστηκαν το Σεπτέμβριο του 2010).

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ – ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ
• Το Υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο προετοιμασίας, κατάρτισης του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολικού έτους 2011-2012, καλεί εκπαιδευτικούς που:
Εχουν προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου έως 30-06-2010,
Εχουν μόρια πάνω από τη βαθμολογική βάση στο τελευταίο και προτελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ,
Επιθυμούν να εγγραφούν στους συμπληρωματικούς πίνακες μηδενικών μορίων, βάσει της ημεροχρονολογίας κτήσης και του βαθμού του πτυχίου τους,
να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών σχολικούς έτους 2011-12, στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Εκπαίδευσης, από 7/7/2011 έως 15/7/2011.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.