Μουσείο Τυπογραφείας

Παράταση σε αιτήσεις για διανομή τροφίμων

Την παράταση στην υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής των φορέων υλοποίησης των προγραμμάτων δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους της χώρας, έτους 2011 έως Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011, ανακοίνωσε προ ημερών η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
Ως φορείς υλοποίησης ορίζονται:
1. Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, 2. Ιερές Μητροπόλεις,
3. Σύλλογοι Α.Μ.Ε.Α., 4. Σύλλογοι αθίγγανων ή οποιασδήποτε άλλης συλλογικής δράσης, 5. Σύλλογοι παλιννοστούντων, 6. Σύλλογοι πολυτέκνων, 7. Σύλλογοι τριτέκνων 8. Μη κυβερνητικές οργανώσεις που υλοποιούν προγράμματα σίτισης και εν γένει φροντίδας ευπαθών ομάδων, 9. Δήμοι (για κατοίκους ορεινών και μειονεκτικών περιοχών όπως προσδιορίζονται από την οδηγία 85/148 ΕΟΚ και για δημότες που επλήγησαν από θεομηνίες, σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, κ.ά.). Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας συμπληρώνει ότι είναι στη διάθεση όλων των φορέων υλοποίησης για την παραλαβή των δικαιολογητικών συμφώνα με την υπ’ αριθ. 22830/20-4-2011(ΦΕΚ660) καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.