Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ματιές στην εβδομάδα που πέρασε

Εναν απρόσμενο… αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει ο Λίβυος Συνταγματάρχης, Μουαμάρ Καντάφι. Οι δρόμοι της Βεγγάζης έχουν γεμίσει με γκράφιτι, που κατακρίνουν και κοροϊδεύουν τον πάλαι ποτέ ηγέτη της χώρας.


Στις διαμαρτυρίες για την… ινδική εκδοχή του ´Καλλικράτη´, κάτοικοι της περιοχής Τελνγκάνα ´επιστράτευσαν´ βουβάλια εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων ζητώντας την ίδρυση ανεξάρτητης επαρχίας στην περιοχή τους.


Στη Θεσσαλονίκη έφτασαν την Πέμπτη Γάλλοι φοιτητές που πραγματοποιούν τον γύρο της Ευρώπης με το θρυλικό 2CV της Citroen. Οι 35 φοιτητές έχουν διασχίσει δυόμισι χιλιάδες χιλιόμετρα με εννιά αυτοκίνητα και, όπως παραδέχονται, είναι μια καταπληκτική εμπειρία γι´ αυτούς.


Περισσότεροι από 400 αθλητές συμμτέχουν στο… λασπωμένο τουρνουά χάντμπολ στο Ζουσάν της Κίνας. Μπροστά σε αυτό το γήπεδο, οι αθλητικές εγκαταστάσεις στα Χανιά μοιάζουν ονειρικές…


Δύο νεαροί, περιεργάζονται τη νεκρή φάλαινα που ξεβράστηκε στις ακτές του Ελ Σαλβαδόρ. Πρόκειται για μια φάλαινα ´Καμπούρα´ (Megaptera Novaeangliae) το μήκος των οποίων φτάνει ακόμα και τα 16 μέτρα.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ, MSNBC


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα