Μουσείο Τυπογραφείας

Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.

Oπως επισημάνθηκε χθες, η θυγατρική εταιρεία της Τράπεζας, Κρητικά Ακίνητα Α.Ε., με ίδια κεφάλαια που ξεπερνούν σήμερα τα 16,4 εκατ. ευρώ, διαθέτει ένα πολύ σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων, το οποίο συνθέτουν:
• Αστικά ακίνητα με άμεση εκμετάλλευση – μίσθωση (κεντρικό κατάστημα Εμπορικής τράπεζας στα Χανιά, Πυροσβεστική Ρεθύμνου, Θ.Ψ.Π. Χανίων).
• Αστικά ακίνητα προς αξιοποίηση και εκμετάλλευση (Κορνάρου, ΑΒΕΑ, Πλατανιάς, Σούδα, Ελ. Βενιζέλος, Ιεράπετρα).
• Οικόπεδα περιμετρικά σχεδίων πόλης και οικισμών με προσδοκώμενες στο μέλλον υπεραξίες (Λιβάδια, Μάλεμε, Βάμος, Στέρνες, Κουρφαλώνας).
• Μεγάλες εδαφικές εκτάσεις μέσα σε Περιοχές Ειδικά Ρυθμιζόμενης Πολεοδόμησης (ΠΕΡΠΟ) για οικιστική χρήση (περιοχή 3 Σούδας και περιοχή 4 Νεροκούρου της χωρικής ενότητας 1 του Νομού Χανίων).
• Μεγάλες εκτάσεις με δυνατότητα ανάπτυξης παραθεριστικής κατοικίας (Γραμπούσα, Καλυβιανή, λίμνη Κουρνά).
• Έκταση (Μαλάξα) για χωροθέτηση και δημιουργία νέου Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων σε συνεργασία με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.
Προτεραιότητα αυτή την περίοδο δίδεται στην ανέγερση, με σκοπό την πώληση, ενός σύγχρονου εμπορικού κέντρου με μεγάλο υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων στον Πλατανιά. Η μελέτη μετά από πανελλήνιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ανατέθηκε και το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προβλέπει την ολοκλήρωση της κατασκευής τον Απρίλιο 2012.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.