Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

Αθήνα
Τις δυνατότητες των ομάδων ανορθόδοξου πολέμου της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, παρακολουθώντας χθες εντυπωσιακή άσκηση τους στις εγκαταστάσεις της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών, στον Σκαραμαγκά.
Η άσκηση – επίδειξη περιελάμβανε μεταξύ άλλων ταχεία αναρρίχηση – καταρρίχηση από ελικόπτερο, κινήσεις και ελιγμούς σκαφών και οχημάτων που χρησιμοποιούν οι ομάδες ανορθόδοξου πολέμου, ανατίναξη θαλασσίου στόχου, απόβαση βατραχανθρώπων κ.λπ.
´Ηταν μια εντυπωσιακή επίδειξη που δείχνει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, το υψηλό φρόνημα της Μονάδας αλλά και γενικότερα των Ενόπλων Δυνάμεων, που δρα αποτρεπτικά σε όσους θα σκεφθούν κάτι εναντίον της χώρας μας´, παρατήρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αμέσως μετά το τέλος της άσκησης.
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης και ο υφυπουργός, Κώστας Σπηλιόπουλος.
Την πολιτειακή ηγεσία και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης και ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Παναγιώτης Ευσταθίου και τιμές απέδωσε άγημα της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα