Μουσείο Τυπογραφείας

ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά και υπέρ της ζωής, έστειλε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ προχθές το βράδυ στο Δημαρχείο Κισάμου. Αφορμή ήταν η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).
Ο υπεύθυνος της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη», Γιώργος Γαβριλάκης επεσήμανε ότι ´με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη» στα Χανιά μια σειρά από ενημερωτικές εκδηλώσεις. Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε στο θέατρο «Δ. Βλησίδης» και τη Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Μαχαιρών του Αποκόρωνα´.
Εξάλλου, για την ενεργή συμπαράσταση στον ψυχολογικό τομέα όλων των εξαρτημένων η Αθανασία Μιχαλοπούλου, που ανήκει στο θεραπευτικό προσωπικό της Συμβουλευτικής Μονάδας Χανίων, επεσήμανε ότι ´η Συμβουλευτική Μονάδα είναι το πρώτο στάδιο της θεραπείας, που έρχονται τα παιδιά που κάνουν χρήση και προσπαθούμε σιγά –  σιγά να τα κινητοποιήσουμε με διάφορες δράσεις. Γίνεται ένας διαχωρισμός σε ομάδες με τα παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία, τους ενηλίκους, ενώ υπάρχει και μια ακόμα ομάδα -η ανοικτή δομή υποστήριξης- για τους περιστασιακούς χρήστες´.
´Το ΚΕΘΕΑ δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με διάφορες εκδηλώσεις και γονείς των παιδιών φτιάχνουν διάφορες χειροτεχνίες, οι οποίες διατίθενται στο κοινό σε παζάρι για να συγκεντρωθούν χρήματα…´, υπογράμμισε, το μέλος του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης Μανώλης Μπαδογιάννης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.