Μουσείο Τυπογραφείας

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ

´Ενδεικτική της ποιότητας της κοινωνίας των Χανίων η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση που δόθηκε με σκοπό την ενίσχυση των Συσσιτίων της Σπλάντζιας´.
Αυτό τονίζει σε δήλωσή της η βουλευτής Ευ. Κουρουπάκη και αφού συγχαίρει ´τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν  αφιλοκερδώς, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Δίκτυο Fm 91,5», τον Δήμο Χανίων και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΗΧ) που διοργάνωσαν τη συναυλία, αλλά κυρίως τους Χανιώτες που ανταποκρίθηκαν στην εκδήλωση´, υπογραμμίζει:
´Η συμπαράσταση των Χανιωτών σε συνανθρώπους τους που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση δείχνει ότι διατηρούμε ακόμη ως κοινωνία ένα υψηλό αξιακό σύστημα για το οποίο η αλληλεγγύη και η προσφορά αποτελούν υψηλές αξίες. Ο Σύλλογος «Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας» διακρίνεται για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο του και δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να αναδείξουν την υψηλή διάθεση προσφοράς που διαθέτουν´.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.