Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΗΝ ΕΡΑ

´Ο ρόλος του Πολυτεχνείου Κρήτης στην καινοτομία, στην έρευνα και στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας. Η συνεισφορά του στη διάσωση της πανίδας και χλωρίδας της Κρήτης και στην περιβαντολλογική μας ευαισθητοποίηση, παιδεία και μνήμη´, είναι το θέμα της εκπομπής ΚΡΗΤΗ – ΕΥΡΩΠΗ, που θα μεταδοθεί από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου και της ΕΡΑ Χανίων, σήμερα, 4 – 5 το απόγευμα κατ’ εξαίρεση, αντί για 6 – 7 μ.μ.
Καλεσμένος ο κ. Γιάννης Φίλης, πρύτανης του Πολυτεχνείου, καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Εμπνευστής, σχεδιαστής, οργανωτής και διευθυντής του «Πάρκου Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας». Πολυβραβευμένος ποιητής και πεζογράφος.
Η εκπομπή παράγεται και παρουσιάζεται από τον δημοσιογράφο Ηρακλή Γαλανάκη.
Η μετάδοσή της θα γίνει κατ’ εξαίρεση, στις 4 – 5 το απόγευμα, από τις συχνότητες στα FM και στο διαδίκτυο. Για την ΕΡΑ Ηρακλείου, στα 97,5 (Ηράκλειο), στα 103,6 (Χάρακα) και 105,3 (Αγιος Νικόλαος) και στο διαδίκτυο: http://tvradio.ert.gr/radio/liveradio/irakleio.asp. Για την ΕΡΑ Χανίων, FM 100,6 και 104,0. Μεσαία 1512ΚΗz. Διαδίκτυο http://tvradio.ert.gr/liveradio/xania.asp

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.