Μουσείο Τυπογραφείας

AITHMA ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αίτημα για μεταστέγαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων στο τέως Δημαρχείο Σούδας διατύπωσε το  Δ.Σ. της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης σε χθεσινή συνάντησή του με τον δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη.
Στην ανακοίνωση για τη συνάντηση, που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χανίων, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
´Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον δήμαρχο Χανίων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως Υπηρεσία το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και κατ’ επέκταση οι εργαζόμενοι και οι συναλλασσόμενοι σε αυτό, τα οποία αφορούν τόσο τη στέγαση όσο και την υποστελέχωση σε προσωπικό της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.
Ακόμη ζητήθηκε από τον κ. Σκουλάκη να εξετάσει τη δυνατότητα μεταστέγασης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων στο κτήριο, που φιλοξενούσε μέχρι πρότινος το τέως Δημαρχείο Σούδας, με την ταυτόχρονη διατήρηση του υφιστάμενου κτηρίου ως Λιμενικού Τμήματος, μετά από την απαραίτητη συντήρηση – επισκευή του για την εύρυθμη λειτουργία του.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χανίων, κατανοώντας τα προβλήματα που του τέθηκαν, επεσήμανε ότι θα εξετάσει το αίτημα για τη μεταστέγαση της Υπηρεσίας, τονίζοντας στα μέλη του Δ.Σ. ότι θα είναι συμπαραστάτης τους για την προώθηση των ζητημάτων που τους απασχολούν´.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.