Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Πλατανιά Μανώλη Ντουντουλάκη

Μέσα σ’ έντονο το κλίμα ενθουσιασμού παρουσία πολλών δημοτών του Δήμου Πλατανιά, τελέστηκαν το βράδυ του Σαββάτου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Κίνησης “Νέα Εποχή ”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Ντουντουλάκη. Τον Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Γερανίου, πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Τερεζάκης.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά κ. Μανώλης Ντουντουλάκης έστειλε το μήνυμα της νίκης κάνοντας αυστηρή κριτική στη νυν δημοτική Αρχή εστιάζοντας την ευθύνη για όλα τα χρόνια στο νυν δήμαρχο καθώς και στους αντιδημάρχους, αλλά και σε δημοτικούς συμβούλους.

Ο κ. Ντουντουλάκης, στην σύντομη παρέμβασή του, παρουσίασε το σχέδιο για τη δημοτική περιφέρεια, λέγοντας πώς ήρθε η ώρα να έρθει μια «Νέα Εποχή» στο Δήμο και ο Πλατανιάς επιτέλους να ανοίξει νέους ορίζοντες ανάπτυξης και αναβάθμισης: «Φέρνουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο με ευαισθησία, έχοντας ένα και μόνο στόχο, να ακούμε τον Δημότη μας, για να αποκτήσει επιτέλους έναν Δήμο αντάξιο των απαιτήσεών του, όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το αύριο».

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα “Χανιώτικα νέα” της Δευτέρας


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα