Μουσείο Τυπογραφείας

Συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ

´Mοναδική διέξοδος για τους εργαζομένους από την κρίση αποτελεί η λαϊκή εξουσία´. Με αυτό το σύνθημα μέλη του ΠΑΜΕ και στα Χανιά διαδήλωσαν χθες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία 1866 λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία φωνάζοντας συνθήματα όπως: ´Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά´. ´Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, τώρα με το ΠΑΜΕ αντίσταση και πάλη´.
´Συνεχίζουμε οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, δεν σταματάμε. Στέλνουμε μήνυμα στους υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στη Νέα Δημοκρατία και στον ΛΑ.Ο.Σ., που ξετσίπωτα και προκλητικά εκβιάζουν τον ελληνικό λαό, λέγοντάς του για περί χρεωκοπίας της χώρας, πτώχευσης και επιστροφής στη δραχμή´, δήλωσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, το μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, κ. Μανώλης Νταγκουνάκης.
Ο κ. Νταγκουνάκης τόνισε πως το ΠΑΜΕ ´συνεχίζει την προσπάθεια να πείσουμε τους εργαζομένους ότι μοναδική διέξοδος από την κρίση που έχει σήμερα το κεφάλαιο είναι η αντίσταση και ο οργανωμένος αγώνας ανατροπής της εξουσίας για μια άλλη εξουσία, τη λαϊκή εξουσία, στην οποία οι εργαζόμενοι θα πάρουν στα χέρια και στην ιδιοκτησία τους τα μέσα παραγωγής. Eίναι η λύση που χρειάζεται η χώρα μας και οι λαοί του κόσμου´. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και φορείς όπως η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ κ.ά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.