Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ

´Mοναδική διέξοδος για τους εργαζομένους από την κρίση αποτελεί η λαϊκή εξουσία´. Με αυτό το σύνθημα μέλη του ΠΑΜΕ και στα Χανιά διαδήλωσαν χθες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία 1866 λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία φωνάζοντας συνθήματα όπως: ´Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά´. ´Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, τώρα με το ΠΑΜΕ αντίσταση και πάλη´.
´Συνεχίζουμε οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, δεν σταματάμε. Στέλνουμε μήνυμα στους υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στη Νέα Δημοκρατία και στον ΛΑ.Ο.Σ., που ξετσίπωτα και προκλητικά εκβιάζουν τον ελληνικό λαό, λέγοντάς του για περί χρεωκοπίας της χώρας, πτώχευσης και επιστροφής στη δραχμή´, δήλωσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, το μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, κ. Μανώλης Νταγκουνάκης.
Ο κ. Νταγκουνάκης τόνισε πως το ΠΑΜΕ ´συνεχίζει την προσπάθεια να πείσουμε τους εργαζομένους ότι μοναδική διέξοδος από την κρίση που έχει σήμερα το κεφάλαιο είναι η αντίσταση και ο οργανωμένος αγώνας ανατροπής της εξουσίας για μια άλλη εξουσία, τη λαϊκή εξουσία, στην οποία οι εργαζόμενοι θα πάρουν στα χέρια και στην ιδιοκτησία τους τα μέσα παραγωγής. Eίναι η λύση που χρειάζεται η χώρα μας και οι λαοί του κόσμου´. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και φορείς όπως η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ κ.ά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα