Μουσείο Τυπογραφείας

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμο Χανίων

Την έμπρακτη συμβολή του Δήμου Χανίων στη διοργάνωση του 13ου φαϊναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ των Ανδρών, που διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κλαδισσού στις 14 και 15 Μαΐου 2011 αναγνωρίζει -με ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη- ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας (Ο.Χ.Ε.), Συμεών Πιλαφάς και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Χαράλαμπος Πιλαφάς. 
«Η συμβολή σας ήταν σημαντική και συνετέλεσε στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή. Παράλληλα επισημαίνεται ότι στην άριστη διοργάνωση των αγώνων αναφέρθηκε και σε επιστολή, που απέστειλε στην Ο.Χ.Ε., ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, ο οποίος τόνισε ότι «η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν άρτια σε όλους τους τομείς και αποτέλεσε ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία».
«Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε και σε επόμενες συνεργασίες» καταλήγουν στην επιστολή τους ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.