Μουσείο Τυπογραφείας

Σε μίτινγκ στίβου η Ευ. Κουρουπάκη

Η  Βουλευτής Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη συμμετείχε χθες στο 12ο διεθνές μίτινγκ στίβου της Φιλοθέης που ήταν αφιερωμένο στην πρόληψη της υγείας.
Επειτα από πρόσκληση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Αλμα Ζωής», η κα Κουρουπάκη ένωσε το βήμα της με αυτό άλλων γυναικών του αθλητισμού, της πολιτικής, του πολιτισμού, της τηλεόρασης και της ιατρικής. Ολες μαζί συμμετείχαν σε μία κούρσα 60 μέτρων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των γυναικών κατά του καρκίνου του μαστού. Οι 40 γυναίκες πιάστηκαν χέρι-χέρι ώστε να τρέξουν ενωμένες, στέλνοντας ένα κοινό μήνυμα: «η πρόληψη σώζει ζωές». Καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές που είχαν γεμίσει τις εξέδρες στο δημοτικό στάδιο της Φιλοθέης κι εκείνες με τη σειρά τους χειροκρότησαν τις γυναίκες του Συλλόγου «Αλμα Ζωής» που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον καρκίνο και τον έχουν κερδίσει. Δηλώνοντας ότι η πρόληψη είναι σε κάθε περίπτωση η καλύτερη θεραπεία, η Ευαγγελία Κουρουπάκη ευχήθηκε η εκδήλωση να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες για τακτικούς προληπτικούς ελέγχους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.