Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Διαφορετικά αποτελέσματα έδωσαν ξανά οι παρατάξεις

Αθήνα
Χωρίς εκπλήξεις και μέσα σε υποτονικό κλίμα ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, ενώ για άλλη μία χρονιά οι παρατάξεις δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, δεν αμφισβητείται ότι πρώτη δύναμη παραμένει η ΔΑΠ και ακολουθεί η ΠΑΣΠ.
Σύμφωνα με στοιχεία από τις παρατάξεις, φαίνεται να υπάρχει μικρή άνοδος της ΔΑΠ που πρόσκειται στη ΝΔ και μικρή πτώση της ΠΑΣΠ που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ. Ανοδική είναι και η τάση για την Πανσπουδαστική, που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσαν οι ίδιες οι παρατάξεις, η ΔΑΠ δίνει αύξηση των δυνάμεών της μέχρι και 5 μονάδες, ενώ θεωρεί ότι η ΠΑΣΠ έπεσε μέχρι και 8 μονάδες. Δίνει αύξηση περίπου δύο μονάδων στην Πανσπουδαστική και μικρή πτώση στις παρατάξεις που πρόσκεινται στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και τον Συνασπισμό.
Η Πανσπουδαστική, από την πλευρά της, κάνει λόγο για αύξηση των δυνάμεών της, επιβεβαιώνει την ανοδική τάση της ΔΑΠ και ελάχιστη πτώση στις δυνάμεις της ΠΑΣΠ, ενώ υποστηρίζει ότι οι παρατάξεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του Συνασπισμού βρίσκονται σε πτώση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα