Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΠΑΝ

Χρήστος Μαρκογιαννάκης
(βουλευτής Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας)
«Η υπόθεση του Εφετείου Κρήτης, από πλευράς κυβέρνησης, για μένα ήταν τελειωμένη από την ώρα που ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Καστανίδης, ανακοίνωσε στους φορείς των Χανίων, που τον είχαμε επισκεφτεί, ότι ο κ. Παπανδρέου ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε υποσχεθεί στους δικηγόρους του Ηρακλείου την ίδρυση του Εφετείου στο Ηράκλειο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό δεν το αντελήφθησαν οι υπόλοιποι από τους παρευρεθέντες σ? αυτή τη σύσκεψη και έτσι διατηρούσαν ελπίδες και αισιοδοξία ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με συναντήσεις σε επίπεδο ιδιαιτέρων γραμματέων».


Γρηγόρης Αρχοντάκης
(επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Χανιά Ανοιχτή Πολιτεία», για την ίδρυση Εφετείου στο Ηράκλειο)
«Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα μιας συγκεκριμένης συντεχνίας. Δυστυχώς, είναι ένα από τα χιλιάδες ´ρουσφέτια´ που οδήγησαν τη χώρα μας στη σημερινή τραγική κατάσταση. Είναι μια πράξη που προκαλεί το κοινό αίσθημα, μια πράξη έξω από κάθε λογική, μια πράξη απαξιωτική για τα Χανιά και την ιστορία τους».


Σοφοκλής Τσουρουνάκης
(από τον Αγροτικό Σύλλογο Μηθύμνης, για τα 5 ευρώ για εξετάσεις στο Ε.Σ.Υ.)
«Τα 5 ευρώ μπορεί να φαίνονται για πολλούς ασήμαντο ποσό, αλλά είναι η αρχή για να μπουν οι ιδιώτες και να τα πάρουν όλα και τότε όποιος έχει χρήματα θα έχει και περίθαλψη, γι? αυτό και  πρέπει να δράσουμε τώρα πριν να είναι αργά».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα