Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
´Ο πιο κακός ο μαθητής´

Εκδήλωση – παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παύλου Πολυχρονάκη ´Ο πιο κακός ο μαθητής´ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Βασίλης Βλαχάκος λογοτέχνης από τη Σπάρτη, 1ος νικητής του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Εμμετρης Σάτιρας 2010 και η Αρχόντισσα Παπαδερού – Ναναδάκη φιλόλογος – πρόεδρος της Ι.ΛΑ.Ε.Κ. Κείμενα του βιβλίου θα διαβάσουν οι: Γιάννης Ροζάκης  δ/ντής Αγροφυλακής Κρήτης, Ευαγγελία Αγγελάκη – Βάμβουκα εκπαιδευτικός, Αγγέλα Μάλμου τ. Σχολική Σύμβουλος Π.Α., Ευαγγελία Κατσιφαράκη δημοσιογράφος, Λεωνίδας Μανωλικάκης ηθοποιός – σκηνοθέτης και Εμμανουήλ Αλιφιεράκης ιατρός. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο πρόεδρος της Ενωσης Πνευματικών Δημιουργών Χανίων Δημήτρης Νικολακάκης. 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 19/4 – 25/4

Εκδηλώσεις
•Συναυλία λόγιας μουσικής αύριο, Μεγάλη Τετάρτη στις 9 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Βάμου.
•Πασχαλινή αγορά αγάπης για την ενίσχυση του Τμήματος Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ι.Μ.Κ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης έως αύριο, Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου. Λειτουργεί 9 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 – 9 μ.μ.
Εκθέσεις
•Εκθεση έργων του Θοδωρή Καλούμενου με τίτλο ´Το κάλλος των συμβόλων´ στη Δημοτική Πινακοθήκη μέχρι τις 26 Απριλίου. Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 7 – 10 μ.μ. Σάββατο 10 π.μ. – 2 μ.μ. Κυριακή κλειστά. Είσοδος ελεύθερη.
•Εκθεση φωτογραφίας του Αντώνη Νταγαδάκη  και ομαδική έκθεση κοσμήματος στις ´Γλωσσίτσες´. Η έκθεση φωτογραφίας θα διαρκέσει ως σήμερα, 19 Απριλίου και κοσμήματος ως τις 24 Απριλίου.
•Εκθεση αγιογραφίας και ζωγραφικής του Σάββα Χαϊτίδη στην Ενορία του Αγίου Παντελεήμονα στη Χαλέπα. Θα διαρκέσει έως τη Μεγάλη Πέμπτη και μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Παραστάσεις
• ´Αγρυπνία´ από την Εταιρεία Θεάτρου ´Μνήμη´ στο Θέατρο ´Κυδωνία´ μέχρι και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου στις 9 μ.μ.
•´Ακαλακούμπα´, ένα παραμύθι με ζωντανή μουσική  για παιδιά από 3 ετών και πάνω θα παρουσιαστεί στο ´Πολυ – Τεχνείο´ σήμερα, Μ. Τρίτη στις 6 το απόγευμα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα