Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κρήτης – Μονεμβασιάς

Η  Λ.Α.Ν.Ε. ανακοίνωσε ότι το Ε/Γ – Ο/Γ ´ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ´ εκτός τις αναχωρήσεις από Κίσαμο για Αντικύθηρα – Κύθηρα – Πειραιά – Γύθειο και Καλαμάτα από 15.4.2011 μέχρι 12.9.2011 θα συνδέει την Κρήτη με τη μαγευτική Μονεμβασιά. Κάθε Κυριακή: Κίσαμος αναχώρηση 5 μ.μ., Μονεμβάσια άφιξη 11 μ.μ. και κάθε Παρασκευή: Μονεμβάσια αναχώρηση 11.30 μ.μ. Κίσαμος επόμενη άφιξη 5.30 π.μ. Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα με ενδιάμεσες προσεγγίσεις και επιστροφές τηλ.: 2822023250 και www.lane.gr

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Πασχαλινό ωράριο

Το εορταστικό ωράριο όπως το ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων έχει ως εξής:
– Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου: 9 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 – 9 μ.μ.
– Μ. Τρίτη 19 Απριλίου: 9 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 – 9 μ.μ.
– Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου: 9 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 – 9 μ.μ.
– Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου: 9 π.μ. – 9 μ.μ.
– Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου: 11 π.μ. – 5 μ.μ.
– Μ. Σάββατο 23 Απριλίου: 9 π.μ. – 3 μ.μ.
– Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα κλειστά.

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Εορταστικό ωράριο

Το εορταστικό ωράριο ανακοίνωσε και η Ενωση Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς ως εξής:
Μ. Δευτέρα 18/4: 8 π.μ. και 2.30 μ.μ. και 5.30 – 9 μ.μ.
Μ. Τρίτη 19/4: 8 π.μ. και 2.30 μ.μ. και 5.30 – 9 μ.μ.
Μ. Τετάρτη 20/4: 8 π.μ. και 2.30 μ.μ. και 5.30 – 9 μ.μ.
Μ. Πέμπτη 214: 8 π.μ. – 9 μ.μ. (συνεχές ωράριο).
Μ. Παρασκευή 22/4: 8 π.μ. – 4 μ.μ. (συνεχές ωράριο).
Μ. Σάββατο 23/4: 8 π.μ. – 4 μ.μ. (συνεχές ωράριο).
Κυριακή 24/4 και Δευτέρα 25/4: Κλειστά.

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥΔΑΣ
Συζήτηση για ξενώνα αστέγων

Η παραχώρηση πτέρυγας του Ψυχιατρείου για τη δημιουργία ξενώνα αστέγων είναι ένα από τα θέματα που θα συζητήσουν σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Σούδας σήμερα, στις 5 το απόγευμα.
Αναλυτικά τα θέματα είναι: Συγκρότηση εθελοντικής ομάδας αιμοδοσίας για δημιουργία τράπεζας αίματος, προώθηση του εθελοντισμού για κοινωφελή εργασία, παραχώρηση πτέρυγας Ψυχιατρείου για δημιουργία ξενώνα αστέγων, καλοκαιρινές δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, γνωμοδότηση για τροποποίηση χαρακτηρισμού περιοχής από αρδευόμενη σε μη αρδευόμενη.

ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ
Παράσταση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Υγείας Κισάμου

Παράσταση διαμαρτυρίας οργανώνει ο Αγροτικός Σύλλογος του τέως Δήμου Μηθύμνης σήμερα, στις 10 το πρωί, στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, για το εισιτήριο των 5 ευρώ.
Σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει ´το εισιτήριο (χαράτσι) 5 ευρώ και στα Κέντρα Υγείας, μετά τα Νοσοκομεία, με εντολή του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως ονομάζεται κατ’ ευφημισμό το συγκεκριμένο Υπουργείο που χειρίζεται τις υποθέσεις υγείας, με όλα τα μέτρα αυτά που είναι ταγμένο να παίρνει από τις πολιτικές που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση σε συνεργασία με τη ΝΔ και τον ΛΑ.Ο.Σ.´.

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΟΥΡΝΙΩΝ
Διακοπή κυκλοφορίας – στάθμευσης οχημάτων

Διακοπή της κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων θα γίνει από σήμερα και για 10 ημέρες στην οδό Μουρνιών (έξοδος των οχημάτων από την πόλη των Χανίων προς την εθνική οδό και το Νοσοκομείο), από τη συμβολή της με την οδό Αναγνώστου Γογονή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίας Μαρίνας. Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, η διακοπή γίνεται λόγω της πραγματοποίησης εργασιών κατασκευής κλειστού αγωγού ομβρίων υδάτων από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Για το παραπάνω διάστημα, η κίνηση των οχημάτων από Χανιά προς εθνική οδό, Νοσοκομείο, Μουρνιές, Τσικαλαριά, Νεροκούρου, γύρω περιοχές και αντίστροφα, θα μπορεί να πραγματοποιείται μέσω των παράπλευρων παράλληλων οδών, όπως για παράδειγμα μέσω της οδού Πλαστήρα, Σοφοκλή Βενιζέλου (δρόμος γραφείων Δ.Ε.Η.), Αγίων Αποστόλων, Χρυσοπηγής κ.ά.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Σύλληψη για πυροβολισμούς

Για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών με κυνηγετικό όπλο, σε κεντρικό δρόμο της πόλεως των Χανίων, συνελήφθη, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση, ένας 34χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Σύλληψη για κάνναβη

Για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης κατηγορείται ένας 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

ΣΗΜΕΡΑ
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε σειρά θεμάτων.

ΑΥΡΙΟ
Ο προϋπολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο

Eιδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων θα διεξαχθεί αύριο, στις 6 το απόγευμα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως με θέμα: «Εγκριση προϋπολογισμού του Δήμου Χανίων οικονομικού έτους 2011».

ΣΤΟ Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ
Συζήτηση για τον Αγροτικό Αύγουστο

Συνεδριάζει αύριο, στις 4 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα