Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οχι αυξήσεις επιτοκίων

Την αντίθεσή της στην απόφαση των ελληνικών Τραπεζών να εφαρμόσουν αυξήσεις των επιτοκίων στον τομέα των δανείων, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων. ´Μπορεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αύξησε το επιτόκιό της κατά 0,25% αλλά η παράλληλη αύξηση των επιτοκίων των δανείων, που προχωρούν οι ελληνικές Τράπεζες, η μία μετά την άλλη, θα ανατινάξει τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών´, επισημαίνει η Ε.Κ.Π.ΧΑΝ.

ΤΑ ΤΑΞΙ
Εξάλλου, την ενεργοποίηση, όταν χρειάζεται, της Επιτροπής Επιβολής Κυρώσεων, στην οποία ´θα εξετάζονται οι υποβληθείσες καταγγελίες από τους χρήστες υπηρεσιών των ΤΑΧΙ καταναλωτές, για τη γνωμοδότηση και προώθηση επιβολής των νομίμων κυρώσεων στους παρανομούντες´, έκανε γνωστό προς την Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, ο πρόεδρος του Σωματείου των ΤΑΧΙ Χανίων, κ. Ηλίας Καραπατάκης, με την ευκαιρία χθεσινής παρουσίας κλιμακίου της Ενωσης στο λιμάνι της Σούδας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης, κλιμάκιό της πραγματοποίησε έρευνα χθες το πρωί στο λιμάνι της Σούδας, για τη σωστή διαχείριση των οδηγών ΤΑΧΙ προς τους καταναλωτές. Μετά την άφιξη του καραβιού της ΑΝΕΚ ´ΕΛΥΡΟΣ´ διαπίστωσε ότι :
– Υπήρξε επαρκέστατος στόλος των ΤΑΧΙ για την εξυπηρέτηση των αφιχθέντων από το πλοίο, καταναλωτών.
-Υπήρξε σειρά προτεραιότητας, επικρατούσε η τάξη, κάθε ΤΑΧΙ ακολουθούσε τη σειρά του στην επιβίβαση του πελάτη – καταναλωτή..
– Στην αλυσίδα αναμονής των ΤΑΧΙ πρωτοστατούσε ο πρόεδρος, ο οποίος διαχειριζόταν την τάξη και βασικά επέβλεπε τυχόν μη νομίμων πρακτικών από τα ΤΑΧΙ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα