Γιάννης Τσιβουράκης
(σεφ στο «Minoan Palace», για τη χρήση τοπικών προϊόντων)
«Χρησιμοποιούμε τον αθότυρο αντί για μοτσαρέλα στην κουζίνα μας ή το πηκτόγαλο, την ξινομυζήθρα. Υπάρχουν πολλά τοπικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί των εισαγόμενων».
Νίκος Τζινευράκης
(για τη Βάση της Σούδας και το κόστος της εμπλοκής στη Λιβύη)
«Σύμφωνα με το Υπ. Αμυνας κοστίζει στην Ελλάδα 6,5 εκατ. ευρώ τον μήνα η εμπλοκή της στην επέμβαση στη Λιβύη. Οσο κοστίζουν δύο ολοκαίνουργια σχολεία, όσο χιλιάδες συντάξεις, όσο σημαντικά έργα υποδομής. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του».
Βαγγέλης Σπανουδάκης
(πρόεδρος της εταιρείας «Αναπτυξιακή Κρήτη» και του Επιμελητηρίου Χανίων)
«Στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ του Γ? Κ.Π.Σ. η ´Αναπτυξιακή Κρήτης´ διαχειρίστηκε συνολικά 50 προκηρύξεις σε όλους τους προαναφερθέντες τομείς, οι οποίες αθροίζουν 1.820 ολοκληρωμένα υποέργα συνολικού πιστοποιημένου προϋπολογισμού 135,3 εκατ. ευρώ, στους τελικούς δικαιούχους των οποίων καταβλήθηκε δημόσια επιχορήγηση ύψους 58,1 εκατ. ευρώ».