Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο χαλκός στην περιφέρεια

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η ημερίδα Τεχνικής Ενημέρωσης που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, παράρτημα Δυτικής Κρήτης με αντικείμενο: «Ηλεκτρικές και Υδραυλικές Εγκαταστάσεις – Προδιαγραφές, Μέθοδοι Εφαρμογής Κατασκευής – Βέλτιστες Εφαρμογές Χαλκού».
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην ημερίδα συμμετείχαν οι κύριοι Μπροκαλάκης Κώστας, αντιπρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΚ Χανίων, Βόρδος Ιωάννης, μέλος του Δ.Σ του ΤΕΕ/ΤΔΚ Χανίων, Πατεράκης Νικόλαος, πρόεδρος των Ηλεκτρολόγων Χανίων, Λιμογιάννης Κώστας του Συνδέσμου Υδραυλικών Χανίων, Πλοκαμάκης Γιώργος, πρόεδρος της ΕΤΕΜ, Σπεριλάκης Γιώργος, γραμματέας της ΕΤΕΜ, και Κλαψινός Γιώργος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Ρεθύμνου.
Η ημερίδα ξεκίνησε τις εργασίες της με τους χαιρετισμούς του αντιπροέδρου ΤΕΕ/ΤΔΚ, κ. Μπροκαλάκη Κώστα και του γενικού διευθυντή του Ε.Ι.Α.Χ., κ. Νίκου Βεργόπουλου. Ο κ. Ν. Βεργόπουλος παρουσίασε το προφίλ του Ε.Ι.Α.Χ. και την πολυσχιδή δράση του σε διάφορους τομείς, τονίζοντας τον ρόλο του, που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- και την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου για αρτιότερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή του χαλκού.
Η πρώτη παρουσίαση έγινε από τον μηχανολόγο ΑΣΕΤΕΜ – ΣΕΛΕΤΕ, κ. Π. Ζεπάτο με θέμα «Ο Χαλκός στα Υδραυλικά Δίκτυα», για να συνεχίσει με την αναλυτική και με παραδείγματα παρουσίασή του ο κ. Γεώργιος Σαρρής, επιστημονικός συνεργάτης του Ε.Ι.Α.Χ. και μέλος της Επιτροπής ΕΛΟΤ ΤΕ με θέμα «Ηλεκτρικές εφαρμογές Χαλκού και Τρόπος Υπολογισμού».
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του πολιτικού μηχανικού, κ. Ιωάννη Παπαγρηγοράκη, με θέμα «Ηλεκτρικές και Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Προδιαγραφές, Μέθοδοι Εφαρμογής Κατασκευής».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα