Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κούπα και οι κορασίδες του ΣΦΠΧ

Διακρίσεων συνέχεια για τον Σ.Φ.Π. Χανίων στο βόλεϊ, αφού χθες αναδείχθηκε πρωταθλητής Κρήτης και στις κορασίδες, κερδίζοντας εύκολα στον τελικό- που έγινε στο Ηράκλειο- την Άθλεση με 3-0 σετ.
Η χανιώτικη ομάδα ήταν ανώτερη και πήρε δίκαια τη νίκη, παίζοντας μάλιστα και πολύ καλό βόλεϊ, ειδικά στα δυο πρώτα σετ, οπότε και εξουδετέρωσε με το παιχνίδι της το “δυνατό χαρτί” της Άθλεσης, τη διεθνή Μ. Γεννιτσαρίδη. Στο 3ο σετ ο ενθουσιασμός φάνηκε να χαλαρώνει τις παίκτριες του ΣΦΠΧ (τέσσερις εκ των οποίων ήταν βασικές, ενώ άλλες δυο αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή και με την ομάδα των γυναικών -η οποία  κέρδισε στο 2ο τελικό τη Μεσσαρά και πήρε την άνοδο στην Α2 Εθνική), όμως ακόμη και έτσι δεν έχασαν σε κανένα σημείο τον έλεγχο και τελικά κατέκτησαν με πανηγυρικό τρόπο ακόμη μια “κούπα”.
Όλη η αποστολή πανηγύρισε, ειδικά κατά τη διάρκεια των απονομών, τη νέα επιτυχία της ομάδας, η οποία πλέον θα πάρει μέρος στην α´ φάση της πανελλήνιας διοργάνωσης.
Διαιτητές: Βλαχάκης, Σπυριδάκη 
Σετ: 25-19, 25-10, 25-20
Σ.Φ.Π. Χανίων (Γ. Μπουρμπάκης – Χρ. Διαμαντάκης): Βλαχάκη, Αποστολάκη, Βουγιουκαλάκη, Κορακοβούνη, Ζ. Ντουσάκη, Κ. Ντουσάκη (αρχ. εξάδα) Παπαναστάση, Τσελάνη, Βιγλάκη, Αθανασίου (λίμπερο).
* Με βάση την προκήρυξη, ο μονός τελικός έπρεπε να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα (Ρέθυμνο, σύμφωνα με τις ομάδες που μετείχαν), αλλά τελικά, με σύμφωνη γνώμη του ΣΦΠΧ, έγινε στο Ηράκλειο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα