Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διευκρινίσεις από Ακαδημία Πλατανιά

Χωρίς διάθεση να τραβήξουμε το σκοινί αλλά προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να πούμε τα παρακάτω. Δεν ξέρουμε πότε το Σωματείο του Πανακρωτηριακού έκανε το αίτημα για αναβολή στην ΕΠΣΧ αλλά εμείς ενημερωθήκαμε μια μέρα πριν τον αγώνα από τον προπονητή της ομάδας κ. Βέρδο. Εχοντας ολη την καλή διάθεση και σε επικοινωνία που είχαμε ξανά μας είπαν ότι δεν προλάβαιναν να φτιάξουν κάποια χαρτιά που χρειάζονταν και έτσι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά.
Εξάλλου σε παρόμοιο αίτημα του Αρη Σούδας που έγινε έγκαιρα πέρυσι αυτό έγινε δεκτό από εμάς.
Για το δεύτερο σκέλος που αναφέρονται πηγαίνοντας στο γήπεδο, είδαμε σχεδόν κομπλέ την ομάδα του Ακρωτηρίου και όχι οκτώ βασικούς παίκτες να λείπουν που μας έλεγαν.
Μας απόκρυψαν το γεγονός ότι θα έβαζαν παράνομα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Απόστολο Μιχαήλ κάτι το οποίο έχουν ξανακάνει φέτος.
Δείχνοντας πάλι καλή διάθεση τους είπαμε να μπει ο ποδοσφαιριστής για ένα ημίχρονο και ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο δεύτερο ημίχρονο να βγει. Ο ποδοσφαιριστής βγήκε 5 λεπτά πριν τελειώσει το ματς όχι γιατί τον έβγαλαν αλλά γιατί τραυματίστηκε. Μετά από όλα αυτά προχωρήσαμε σε ένσταση.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή που εννοείται ότι δεν φταίει σε τίποτα να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί γιατί το αξίζει.
Τέλος ευχόμαστε στον Πανακρωτηριακό να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια στις υποδομές και στην μεγάλη ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της για παραμονή στην Δ´ Εθνική.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα