Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρυσός ο Σκαφίδας της Α.Π.Τ. Ακρωτηρίου

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ζίου ζίτσου το οποίο έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης στα Άνω Λιόσια. Στο πρωτάθλημα, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΦΕΟΖΖ, της μόνης επίσημης ομοσπονδίας για το άθλημα του ζίου ζίτσου στην Ελλάδα, ο  Ακρωτηριανός σύλλογος συμμετέχοντας  με δύο αθλητές  κατάφερε να κερδίσει μία πρώτη και μία τέταρτη θέση ανάμεσα σε πολυπληθείς κατηγορίες και μετά από σκληρό συναγωνισμό.
Συγκεκριμμένα στην κατηγορία -18  ετών ο Σκαφίδας Γιώργος (φώτο) κατάφερε να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου διασφαλίζοντας έτσι  μία θέση στην εθνική ομάδα, και ο Ξανθίδης Ηλίας, ο οποίος μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη θέση της κατηγορίας του.
“Ήταν ένα άψογο πρωτάθλημα από πλευράς οργάνωσης, όπως υποστηρίζει ο προπονητής του συλλόγου Γεωργουσάκης Γιώργος,  με πολλές συμμετοχές  και με  αγωνιστικό επίπεδο το οποίο ανεβαίνει αισθητά κάθε χρόνο. Συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας για την παρουσία τους  και την ΕΦΕΟΖΖ για την άψογη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος” σημειώνουν από τον σύλλογο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα