Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέα ευρήματα

Αθήνα
Οχτώ κοινούς πυροκροτητές και το χρηματικό ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ κατέσχεσε η Αστυνομία στη διάρκεια ερευνών για την τρομοκρατία στο διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία Βόλου.
Επιπλέον, στο ίδιο διαμέρισμα και στο διαμέρισμα στην Αθήνα, κατασχέθηκαν κροτίδες, από τις οποίες τα φερόμενα ως μέλη της οργάνωσης αφαιρούσαν την πυρίτιδα, την οποία τοποθετούσαν στους παγιδευμένους φακέλους.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, τόνισε ότι οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και θα συνεχίζονται.
«Οφείλω να ζητήσω για μια ακόμη φορά από όλους εκείνους οι οποίοι ερωτοτροπούν με τη βία στην πολιτική τους δράση, να εγκαταλείψουν τη βία, τα όπλα και τα εκρηκτικά και να ανακαλύψουν την αξία του οργανωμένου πολιτικού αγώνα. Να ανακαλύψουν και να αναδείξουν το αξιακό πλαίσιο της κοινωνίας μας. Οπως, επίσης, να σεβαστούν το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας».
Ο υπουργός επανέλαβε ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι η τρομοκρατία συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα, κατά συνέπεια οι έρευνες δεν θα σταματήσουν.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα