Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μία απάντηση της ΔΕΗ

Κύριε διευθυντά,

στο φύλλο της 14ης Μαρτίου 2011 της εφημερίδας μας, στη δεύτερη σελίδα, με τρόπο πράγματι εντυπωσιακό, μέσα σε κόκκινο μεγάλο πλαίσιο, με τον λογότυπο και τον κεραυνό της ΔΕΗ, έχει καταχωρισθεί σχόλιο του συνεργάτη σας Γ.ΚΩΝ. με τίτλο ´Διακοπή ρεύματος´, το οποίο αναφέρεται σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και σε σχετική τηλεφωνική επικοινωνία πελάτη με μισθωτό της Υπηρεσίας μας.
Κατ? αρχήν θέλουμε να σημειώσουμε ότι το αναφερόμενο στο σχόλιο, ότι δηλαδή εκτός από τη δημοσίευση η σχετική ανακοίνωση της διακοπής δεν αναρτήθηκε σε εμφανή σημεία, είναι ανακριβές όπως πιστοποιείται από τις ίδιες τις ανακοινώσεις που ακόμα υπάρχουν σε αρκετούς στύλους της περιοχής.
Ωστόσο, μας δημιουργήθηκαν απορίες και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αφενός μεν το ατυχές χιούμορ που χρησιμοποίησε ο μισθωτός μας προς έναν άγνωστο προς αυτόν πελάτη στην άλλη άκρη του τηλεφώνου και μάλιστα ταλαιπωρούμενο από τη διακοπή. Αφετέρου δε την προβολή της οποίας αυτό έτυχε από τον συνεργάτη σας τόσο εντυπωσιακής που μόνο η ´ραδιενεργός απειλή´ του πρωτοσέλιδου άρθρου συναγωνίζεται στο φύλλο της 14ης Μαρτίου.

Με εκτίμηση
Ε.Ι. Κουφάκης,
διευθυντής Περιοχής Χανίων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ:
Πράγματι στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, σε κεντρικούς κυρίως δρόμους, έχουν αναρτηθεί ανακοινώσεις της διακοπής. Λόγω της έκτασης της συνοικίας, των πολλών δρόμων, του πυκνοκατοικημένου της περιοχής και της διάρκειας της διακοπής δεν πιστεύει και η ΔΕΗ ότι η ενημέρωση των πολιτών θα πρεπε να ήταν ακόμα καλύτερη; Οσο για την έκταση του σχολίου ήταν αυτή που θα ?πρεπε για ένα θέμα που αφορά μια από τις πιο βασικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Γ.ΚΩΝ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα