Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποχαιρετιστήριο Αγρονόμου

Αποχαιρετιστήρια επιστολή προς το προσωπικό του Αγρονομικού Τμήματος Χανίων απευθύνει ο αγρονόμος και υποδιευθυντής του Αγρονομικού Τμήματος Χανίων, κ. Ηλίας Γλαμπεδάκης. Στο κείμενο της επιστολής αναφέρεται:
´1. Απολυόμενος από την Υπηρεσία επιθυμώ να απευθύνω προς όλους σας τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τη συνεργασία μας στην αντιμετώπιση των υπηρεσιακών προβλημάτων.
2. Σας ευχαριστώ γιατί με βοηθήσατε στην εκπλήρωση της αποστολής μου με προθυμία, ενδιαφέρον, ευσυνειδησία, πίστη, κατανόηση, αποφασιστικότητα, ενθουσιασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης.
3. Είμαι ευτυχής γιατί σας αποχωρίζομαι με την πεποίθηση ότι συμπαραστάθηκα προς όλους σας με στοργή και ενδιαφέρον και ότι τα καθήκοντά μου άσκησα πάντοτε με πνεύμα δικαιοσύνης, αμεροληψίας, εντιμότητας και αγάπης.
4. Δεν θεωρώ σκόπιμο να σας υπενθυμίσω γνωστά καθήκοντά σας, θα ήθελα μόνο να επαναλάβω:
α) Να συνεχίσετε να είσθε πειθαρχικοί έναντι των προϊσταμένων σας και να συνεργάζεσθε με αυτούς με σύμπνοια και αρμονία.
β) Να είσθε κατά την εκτέλεση του έργου σας δίκαιοι, σώφρονες, μετριοπαθείς, αμερόληπτοι, ευσυνείδητοι, φιλότιμοι, αντικειμενικοί, ψύχραιμοι, ευγενείς και επιεικείς.
γ) Επιμείνετε στην ίση μεταχείριση των πολιτών και εφαρμόζετε τους νόμους της πολιτείας σε κάθε κατεύθυνση, χωρίς εξαίρεση, ώστε σε κανένα να μη δημιουργείται το αίσθημα της αδικίας.
5. Τέλος, αποχωρώντας από την Υπηρεσία σας αποχαιρετώ με συγκίνηση και με ήρεμη τη συνείδησή μου ότι εξεπλήρωσα επαρκώς το καθήκον μου και σας εύχομαι ολόψυχα κάθε ατομική και οικογενειακή πρόοδο και ευτυχία.
Ο τέως αγρονόμος και υποδιοικητής
Αγρονομικού Τμήματος Χανίων
Ηλίας Γλαμπεδάκης´


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα